BIOGRAFIA

Indira Ferrer és deixeble de la soprano Mercè Puntí. Complementa la seva formació amb amb Montserrat Caballé, Emma Kirkby, Ricard Alonso , Dalton Baldwin, entre d’altres.

Ha cantat com a solista al Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, Auditori Xavier Motsalvatge de Girona, Kursaal de Manresa, La Faràdula de Sabadell, Auditori Enrique Granados  i Catedral de la Seu Vella de Lleida Auditori UNIM de Terrassa, Palau Sant Jordi de Barcelona, Auditorio Ateneo de Madrid, Teatro Bretón de Logroño,  König Albert Theatre de Bad Elster, Tuttlingen Auditorium de Tuttlingen, Santa Maria del Fiore de Florència a Itàlia, Sagrada Família, , Camp de Mart a Tarragona i a La Havana Al Teatro Nacional de Cuba, Museo de Bellas Artes, Sala Cervantes, Teatro América, Unión de Escritores y Artistas de Cuba (UNEAC), Museo de la música, Aula Magna de la Universidad de San Jerónimo,  Museo de la Revolución, L’ Ambaixada Espanyola, etc.

Ha interpretat rols protagonistes en òperes com : Maria de “Maria de Buenos Aires “ d’ Astor Piazzola, Indira (la dona índia) de “L’ home del paraigua” de Joan Martínez Colás, Gilda de “Rigoleto” de Giuseppe Verdi, Ernestine de ” Monsieur Choufleuri restera chez lui le…” de Jacques Offenbach etc. També dins del gènere de sarsuela remarquem el seu rol de Mari Pepa a La revoltosa de Ruperto Chapí. Quan a oratori, Indira ha cantat com a solista: “Requiem KV 626”, “Missa de Coronació KV 217″ ” Gran Missa en Do menor KV 427″, “Missa brevis KV 275” i el Motet “Exultate Jubilate KV 165” de W. Amadeus Mozart, “Salve Regina” de Franz Schubert, “Stabat Mater de G. Battista Pergolesi, etc.

Indira enceta un camí paral·lel cap a al món de la cançó cubana dels s XIX i principis del XX com el gènere de l’havanera, el danzón , la sarsuela, el lied etc. El repertori mexicà que inclou autors del s. XIX – XX destacant dins del s. XX l’havanera i cançó Yucateca, el repertori de cançó clàssica espayola de compositors com Manuel de Falla, Enrique Granados, Joaquín Rodrigo... i l’havanera clàssica, popular (amb arranjaments per a soprano) i contemporània.

L’ acompanyen al piano, de manera habitual, els pianistes Antoni Mas i Manuel Ruiz.

Des del 2019 és ambaixadora de la pau i forma part del Comité Consultiu del moviment “ 100 Ciutats per la Pau”. És patró de la Fundació Ernest Morató d’havaneres.

flecha-abajo-gif-13 Curriculum 

 


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

A %d bloguers els agrada això: