EL PROJECTE / EL PROYECTO / THE PROJECT

“Crepúsculo” (habanera anónima mexicana del s. XIX) – live concert.

(CAT) El primer concert que va ajuntar als tres músics a l’escenari fou l’espectacle “A prop teu” representat el dia de Sant Joan. Organitzat per RAB ràdio (Ràdio Amèrica Barcelona) per retransmès per tots els Casals Catalans I la Catalunya Exterior des de la seu de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona. A partir d’aquest moment els seguiren diverses actuacions amb diferents programes de concert com ara “habaneras y Danzas arraigadas en México del s. XIX “estrenat al Teatre Mozart de Calella (Maresme), “El camí de les Dàlies” (havaneres de saló i diferents músiques) a la Biblioteca de Can Sumarro de l’Hospitalet de Llobregat, “Cançó clàssica catalana, espanyola i havaneres de saló mexicanes del s. XIX” al monestir de Sant Quirze de Colera durant el Festival d’estiu, etc.

Recentment, han realitzat una gira de concerts per terres Xilenes que els ha portat a importants escenaris com ara “Estadio Español” de Santiago de Xile, “Teatro Municipal de Linares” de Linares, “Palacio Vergara” de Viña del Mar o la Catedral de Rancagua (Xile). 

(CAST) El primer concierto que juntó a los tres músicos en el escenario fue el espectáculo “Cerca de ti” representado el día de San Juan. Organizado por RAB radio (Radio América Barcelona) para ser retransmitido por todos los Casals Catalans y la Catalunya Exterior desde la sede de la Antigua Fábrica Estrella Damm de Barcelona. A partir de ese momento les siguieron diversas actuaciones con diferentes programas de concierto como habaneras y Danzas arraigadas en México del s. XIX “estrenado en el Teatro Mozart de Calella (Maresme), “El camino de las Dalias” (habaneras de salón y diferentes músicas) en la Biblioteca de Can Sumarro de Hospitalet de Llobregat, “Canción clásica catalana, española y habaneras de salón mexicanas del s. XIX” en el monasterio de Sant Quirze de Colera durante el Festival de verano, etc.

Recientemente, han realizado una gira de conciertos por tierras Chilenas que les ha llevado a importantes escenarios como “Estadio Español” de Santiago de Chile, “Teatro Municipal de Linares” de Linares, “Palacio Vergara” de Viña del Mar o la Catedral de Rancagua (Chile).

A %d bloguers els agrada això: